Gregory Page terug naar Nederland

Na tien prachtige shows in maart keert de Amerikaanse singer-songwriter na een half jaar weer terug naar Nederland

Wanneer je aan Gregory Page denkt, denk je aan nostalgie, een doorgeleefd stemgeluid en theatrale effecten als een koffergrammofoon. Hij neemt je mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van de folk, jazz en americano. Page is een meesterlijk tekstschrijver die beschikt over het vermogen om het hedendaagse leven te observeren en dit op realistische, gevoelige edoch humoristische wijze in zijn teksten te verwerken.

''Hij neemt je vriendelijk bij de hand en leidt je
door zijn wereld en de muzikale vertolking daarvan'' - Blues Magazine

Zijn laatste album, So It Goes, verscheen in april dit jaar en bevestigt de status van Gregory Page als een van Amerika’s meest toonaangevende songwriters. So It Goes vertelt het verhaal van een immigrant die naar Amerika komt en naar het leven kijkt door de ogen van een muzikant en dit vertaalt in 12 nieuwe oorspronkelijke songs met beeldend realisme, gevoeligheid en humor; begeleid door gitaar, banjo, cello en zelfs een 30 koppig orkest en koor. 

Na 10 prachtige shows inclusief een uitverkochte releaseshow in De Nok van het Koninklijk theater Carré gespeeld te hebben, komt de Amerikaanse singer-songwriter terug met zes shows in Nederland en België. Check de tourdata hieronder:

  • 30/9 : In The Woods @Leusden
  • 1/10 : Liedjes Makers Festival @Almelo
  • 5/10 : De Harmonie @Edam
  • 6/20 : Acoustic Alley @Den Haag
  • 7/10 : Scouts St-Joris @Turnhout, België
  • 8/10 : Een Bunder Kunst @'s-Heer Arendskerke

Voor tickets en info klik je hier!

More news